«Αποχαιρέτησε» τη Βαλένθια και τους φίλους των «νυχτερίδων» ο Ροντρίγκο Μορένο, αφού δεν πρόκειται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Μεστάγια.
Ο 28χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός ανέβασε ένα μήνυμα στο instsgram και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την κυπελλούχο Ισπανίας, ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια.
Αναλυτικά το μήνυμα του επιθετικού της Βαλένθια:
«Είναι δύσκολο να εξηγήσω αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες. Το να ακούω το όνομά μου στην πλατεία από χιλιάδες οπαδούς και να γίνομαι αποδέκτης τόσης μεγάλης αγάπης, αλλά και σεβασμού είναι κάτι για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων.
Σας αφήνω αυτές τις δύο φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν την υπέρτατη χαρά μου, τις βαθιές μου ευχαριστίες και κυρίως, το τελικό αποτέλεσμα της απόλυσης αφοσίωσης και του σεβασμού για αυτόν το σύλλογο. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σας αγαπώ πολύ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και πλέον έχει πιθανότητες ακόμη και για την τετράδα – Ποια είναι τα σενάρια που δίνουν στους Πράσινους πλεονέκτημα έδρας.