Παπακώστα για Τσίπρα: Οι πολιτικοί πρέπει να δηλώνουμε πού θα πάμε διακοπές
Παράλληλα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε σε ντιμπέιτ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.
Έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν δήλωσε στον ΣΚΑΙ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.
«Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη» εξέφρασε εκτός των άλλων η Υφυπουργός, σημειώνοντας πάντως ότι «αν δεν διακατεχόμαστε από Ευρωπαϊκό Επαρχιωτισμό όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δηλώνουμε πού θα πάμε διακοπές».
Αναφερόμενη στο ζήτημα της πρότασης μομφής στην οποία προέβη η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία και μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός τόνισε πως για εκείνη η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά την κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείσα για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «ο καθένας έχει ένα δικό του ύφος» και διευκρίνισε ότι «αποσυνδέω τη στήριξη στην κυβέρνηση από ζητήματα προσωπικού πολιτικού ύφους».
«Το ήθος του καθένα τον χαρακτηρίζει» πρόσθεσε η Κατερίνα Παπακώστα προσθέτοντας ότι «λογικά εγώ ως νέο κομμα θα έπρεπε να λαϊκίζω αλλά δεν το κάνω».
Σε κάθε περίπτωση η κα Παπακώστα επέμεινε πως η σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχέση συνεργασίας.
«Συνεργάζομαι με την Κυβέρνηση. Ο καθένας καλύπτει τα κενά του άλλου. Όπου διαφωνώ, καταθέτω τη διαφωνία μου. Θεωρώ ότι μεθαύριο με βάση την κοινωνική ατζέντα δεν θα βρεθεί βουλευτής να διαφωνεί. Αποσυνδέω την ψήφο εμπιστοσύνης που σχετίζεται με την κοινωνική ατζέντα και όπου και συγκλίνω και πάνω σε αυτό βαδίζω. Η πολιτική απαιτεί συνεργασία.»
Τέλος, η Κατερίνα Παπακώστα απεύθυνε πρόσκληση σε τηλεμαχία στους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη, αναρωτώμενη: «γιατί να μην έχουμε ντιμπέιτ με τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων, παλαιών και νέων;» (σ.σ. το κόμμα της κυρίας Παπακώστα ονομάζεται Νέα Ελληνική Ορμή-ΝΕΟ).
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων
- Ψηφιακή κάρτα καυσίμων και παρεμβάσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Τα 4 μέτρα
- Γαλλία: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)













































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442