Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q3 2020:  Ευχάριστες ακRότητεS

Audi RS Q3 2020: Ευχάριστες ακRότητεS

H κορυφαία έκδοση του Q3, διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, φιλοξενώντας στα σπλάχνα της ένα πεντακύλινδρο turbo ο οποίος αναμένεται να της εξασφαλίσει πάνω από 400 ίππους.

Φωτογραφίες: Automedia

Η ισχυρότερη RS εκδοχή του νέου Q3 εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να γράφει γύρους στο Ring εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο προϊοντικός σχεδιασμός της Audi.

Εξ ου και το καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου έχει υποχωρήσει αισθητά αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τους διογκωμένους θόλους, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τις χαρακτηριστικές απολήξεις της εξάτμισης που αποτελούν αδιάψευστα σημάδια της RS ταυτότητάς του.

Οι πιο παρατηρητικοί θα εντοπίσουν επίσης το ικανότερο σύστημα πέδησης με τις μεγάλες δαγκάνες πίσω από τις ζάντες και ίσως, διαπιστώσουν τον περιορισμό της απόστασης από το έδαφος, απόρροια της σπορ ανάρτησης, προς όφελος της ευελιξίας και της ευστάθειας του γερμανικού SUV.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, σε μια προσπάθεια της γερμανικής φίρμας να διαχωρίσει το RS Q3 από το ομογάλακτο, αντίστοιχων διαστάσεων και προσανατολισμού VW Tiguan R, η κορυφαία έκδοση του Q3 θα επωφεληθεί από πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων ο οποίος και αναμένεται να προσφέρει πάνω από 400 ίππους. Τις προδιαγραφές του RSQ3 θα συμπληρώσουν το σύστημα τετρακίνησης quattro το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση με την συνδρομή ενός αυτόματου κιβωτίου.

Πέρα από την εμφάνιση του RSQ3 το οποίο έχει κλειδώσει για το τελευταίο τρίμηνο του 2019, αξίζει να σημειωθεί ότι στο μεταξύ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το SQ3 το οποίο δεδομένα θα προηγηθεί, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει σημεία ζωής πολύ σύντομα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024