Επόμενος σταθμός το Εστορίλ της Πορτογαλίας για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Έλληνας τενίστας μετά την Βαρκελώνη, όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, συνεχίζει την περιπέτειά του στο χώμα και την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην ιβηρική χερσόνησο.
Ο «Τσιτσιφάστ», ο οποίος θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκουίντο Αντρεότσι – Ούγκο Ντέλιεν.
Δύο παίκτες, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο χώμα και χρειάζονται προσοχή. Όποιος και αν είναι, πάντως, ο αντίπαλος του Στέφανου, ο Έλληνας τενίστας θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινόρ. Στο ίδιο ταμπλό με τον συμπατριώτη μας, βρίσκονται επίσης οι Αυστραλοί Τζον Μίλμαν και Μπέρναντ Τόμιτς. Αν καταφέρει ο Τσιτσιπάς και πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, το πιθανότερο είναι να παίξει με έναν εκ των Νταβίντ Γκοφέν και Ντούσαν Λάγιοβιτς.
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ξεχωρίζει ο Φάμπιο Φονίνι, που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, αλλά και οι Γκαέλ Μονφίλς, Φράνσις Τιαφόε και Πάμπλο Καρένα Μπούστα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο