Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ

Έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ

Μπλεγμένη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι η Άντερλεχτ, με τις αστυνομικές αρχές να κάνουν έφοδο στο προπονητικό τα κέντρο.

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει η Άντερλεχτ. Οι πρωταθλητές Βελγίου το 2017, φαίνεται να είναι μπλεγμένοι σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος αλλά και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που έχει ως χώρο δράσης το εγχώριο ποδόσφαιρο.

Από σήμερα (24/4) το πρωί, η αστυνομία έχει εισβάλει με ένταλμα στο προπονητικό κέντρο και ερευνά όλα τα αρχεία της ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ οι έρευνες επικεντρώνονται στη δράση του πρώην διοικητικού ηγέτη της ομάδας Ρότζερ Βαντεν Στοκ και του πρώην αθλητικού διευθυντή, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ.

Ο Χόλσμπεεκ μάλιστα συνδέεται επαγγελματικά και με τον ατζέντη Μότζι Μπαγιάτ, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλου με στημένα παιχνίδια και είχε συλληφθεί από τις Αρχές.

Οι έρευνες επεκτείνονται και στα γραφεία της βελγικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνέχεια ανάλογων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικούς μήνες. Εκεί κατασχέθηκαν έγγραφα που αφορούν μεταγραφές, με αυτή του Σέρβου Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη Νιουκάστλ το 2015 να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024