Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη – ανάσα για τον Ηρακλή (2-0)

Νίκη – ανάσα για τον Ηρακλή (2-0)

Ο Ηρακλής πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Βόλο με 2-0 και ανάσανε βαθμολογικά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Εύκολη νίκη για την Παναχαϊκή, ισόπαλοι Εργοτέλης και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Ηρακλής νίκησε με 2-0 τον ΝΠΣ Βόλο στο Καυτανζόγλειο για την 29η αγωνιστική της Football League και πήρε βαθμολογική ανάσα, στη «μάχη» που δίνει για να μην υποβιβαστεί.

Ο Γηραιός ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη, ενώ ευνοήθηκε και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, καθώς ο Κισσαμικός ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του από τη Δόξα Δράμας, ενώ ο ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχτηκε ισόπαλος στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη (1-1).

Εύκολη νίκη πέτυχε και η Παναχαϊκή στην Πάτρα κόντρα στον υποβιβασμένο Ηρόδοτο με 2-0, ενώ και η Κέρκυρα επικράτησε εκτός έδρας του επίσης υποβιβασμένου Αιγινιακού με 1-0.

Ηρακλής-Βόλος 2-0

Ο Ηρακλής ξεκίνησε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά του ματς και κατάφερε μνα πάρει ένα καλό προβάδισμα με δύο γκολ του Ρόβα μέσα σε δέκα λεπτά (13’, 23’). Στη συνέχεια ο «γηραιός» διατήρησε το προβάδισμα χωρίς να απειληθεί και πήρε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.

Παναχαϊκή-Ηρόδοτος 2-0

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 14’ με σκόρερ τον Αργυρόπουλο και συνέχισε να πιέζει ώστε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Η πίεση απέδωσε καρπούς και οι Πατρινοί κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ελευθεριάδης στέλνοντας όμως τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 77’ καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Κισσαμικός-Δόξα Δράμας 0-1

Η Δόξα Δράμας ήταν πιεστική στην αρχή του ματς αλλά δεν βρήκε κάποιο γκολ στα πρώτα λεπτά. Τελικά μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 37’ με δράστη τον Δούμτσιο. Στη συνέχεια οι Δραμινοί διατήρησαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν τη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους.

Αιγινιακός-Κέρκυρα 0-1

Η Κέρκυρα με τον Αιγινιακό δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο μέχρι που οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 44’ με σκόρερ τον Αποστολίδη. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Κέρκυρα κατάκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Εργοτέλης-Καραϊσκάκης 1-1

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, η ομάδα της Άρτας κατάφερε να προηγηθεί στο 63’ με γκολ του Τζιώρα. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70’ με σκόρερ τον Ροβίθη.

Έπειτα από αυτό οι Κρητικοί απείλησαν με το δοκάρι του Τσέλιου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ηρακλής – ΝΠΣ Βόλος 2-0
Παναχαϊκή – Ηρόδοτος 2-0
Κισσαμικός – Δόξα Δράμας 0-1
Αιγινιακός – Κέρκυρα 0-1
Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024