Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 ο Ολυμπιακός

Εύκολα στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε άνετα το εισιτήριο για τον τελικό της Super League Κ17, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και στοχεύει στο τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Αντίπαλος των ερυθρόλευκων ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε άνετα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Super League Κ17, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν στο Αγρίνιο την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά, με στόχο τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στη Super League Κ17. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν το μεγάλο φαβορί στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΣ και το απέδειξε με μία άνετη νίκη.

Από το ξεκίνημα οι Πειραιώτες έδειξαν την ανωτερότητα τους και πίεσαν για να καθαρίσουν το ματς. Στο 20ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γούλα, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ο Βακαλόπουλος το έπιασε, όμως στην επαναφορά με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 26′ ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Σουρλή, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ μετά από αδράνεια της άμυνας των Ηπειρωτών και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βακαλόπουλου.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του ημιτελικού, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον τελικό του Final 4 τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα νίκησε με το ίδιο σκορ τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη και πάλι στο γήπεδο του Παναιτωλικού και θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να πάρουν την κούπα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουτζής, Σουρλής, Ντότης, Αρσενίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας, Ντούκας, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας, Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός, Λώλης

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024