Λίγο μετά την προβολή του πρώτου πολυαναμενόμενου επεισοδίου του Game of Thrones, οι θαυμαστές της σειράς δηλώνουν κατενθουσιασμένοι στα social media, ενώ ήδη κυκλοφόρησε βίντεο που δίνει μια πρώτη γεύση από τη συνέχεια της τελευταίας σεζόν.

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου του Game of Thrones και η μανία για τη δημοφιλή σειρά συνεχίζεται αμείωτη. Πριν όμως προλάβει κανείς να αφομοιώσει τις εξελίξεις του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε χθες Κυριακή 14 Μαρτίου, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO φρόντισε να δώσει στους φανς της σειράς νέο υλικό.

Πριν από λίγες ώρες και αμέσω μετά την προβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας, δόθηκε στη δημοσιότητα έλα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού με πλάνα από το τι θα προβληθεί στις μικρές οθόνες την επόμενη Κυριακή (21 Μαρτίου) .

Δείτε παρακάτω το νέο teaser για το δεύτερο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones :

Διαρροή πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, το πρώτο επεισόδιο διέρρευσε καθώς οι θαυμαστές στην Βρετανία, έλαβαν μήνυμα από το DirecTV ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο online ήδη τέσσερις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα προβολής στο HBO.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Business Insider, πιστοί ακόλουθοι του Game of Thronees μπορούσαν απλά να κλικάρουν πάνω στην ειδοποίηση και να παρακολουθήσουν ολόκληρο το επεισόδιο. Και πολλοί ήταν εκείνοι που το έκαναν.

Σε σχετική του δήλωση, ο διευθύνων σύμβουλος της DirecTV -μία εταιρεία streaming στις ΗΠΑ που προσφέρει προγράμματα του HBO – μιλώντας στο Metro.co.uk είπε: «Προφανώς το σύστημά μας αδημονούσε τόσο πολύ όσο και εμείς για την πρεμιέρα του Game of Thrones και έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στο επεισόδιο κατά λάθος. Όταν αντιληφθήκαμε το λάθος, το διορθώσαμε άμεσα».

 

Game of Thrones ντελίριο στα social media

Την ίδια ώρα οι φανς ανά τον κόσμο παραλληρούν στο twitter για την 8η σεζόν του Game of Thrones