Μαύρη Τρύπα: Τι λέει η μητέρα του Έλληνα αστροφυσικού που συμμετείχε στο πρόγραμμα της NASA
«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα όλα αυτά που έγιναν. Σαν μάνα τι να σας πω; Είμαι περήφανη για το παιδί μου. Από μικρός είχε βάλει στόχο», είπε η κυρία Ειρήνη Φραντζεσκάκη
«Το ξέραμε ότι ο Δημήτρης είχε αυτούς τους στόχους» δήλωσε στο ΟΡΕΝ η Ειρήνη Φραντζεσκάκη, μητέρα του Δημήτρη Ψάλτη, του αστροφυσικού που συμμετείχε στην ομάδα που φωτογράφησε για πρώτη φωρά την μαύρη τρύπα.
«Η γυναίκα του είναι αστροφυσικός στο ίδιο πανεπιστήμιο και μαζί δούλευαν τα 20 αυτά χρόνια, είναι συνοδοιπόρος του» πρόσθεσε.
«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα όλα αυτά που έγιναν. Σαν μάνα τι να σας πω; Είμαι περήφανη για το παιδί μου. Από μικρός είχε βάλει στόχο. Ήταν καλός μαθητής και στο πανεπιστήμιο. Τον είχαν προτρέψει ότι πρέπει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αμερική» ανέφερε.
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι
- ΕΕ: Ποιες χώρες σημείωσαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τιμές ακινήτων το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442