Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Βιάννου και Οροπεδίου Λασιθίου
Από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης τον Δήμο Βιάννου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως από τα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές των δύο δήμων σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές σε δημόσιες υποδομές, οικίες, επιχειρήσεις, ενώ τεράστιες είναι οι ζημιές και στον πρωτογενή τομέα (γεωργία – κτηνοτροφία).
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία
- Το Trophy Tour έρχεται στον Πειραιά ενόψει του Betsson Super Cup
- Η μέρα που άλλαξαν τα πάντα: Σαν σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις
- Φεμινιστική απεργία
- Οι ελπίδες και τα χρήματα για να εντοπιστεί η πτήση MH370 – «Δεν το κάνουν για τα λεφτά»
- Οικονομικό βαρόμετρο ΒΕΘ: Η ακρίβεια ταλανίζει τους βιοτέχνες – Δυσοίωνα στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442