Ένα γράμμα για τον επόμενο δήμαρχο έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Καμίνης. Το γράμμα αυτό βρίσκεται ήδη σε φάκελο, τον οποίον έβγαλε από την τσέπη του ο κ. Καμίνης στο τέλος του απολογισμού των πεπραγμένων του στον Δήμο Αθηναίων. Σε αυτό υπάρχει μια λίστα πέντε πραγμάτων που δεν πρέπει να κάνει.
Πάντως στην εκδήλωση για τον απολογισμό της οκταετίας Καμίνη, με τίτλο «Το μέλλον που φτιάξαμε μαζί», έδωσε το παρών το όλον ΠαΣοΚ, αλλά και η Ανανεωτική Αριστερά: Κ. Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Γ. Μανιάτης, Π. Χρηστίδης, Μ. Χρυσοχοΐδης, Β. Κεγκέρογλου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Καρχιμάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Π. Σκοτινιώτης, Θ. Μαργαρίτης, Σπ. Καρανικόλας, Χρ. Πολυζωγόπουλος.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας