Ο Κώστας Καίσαρης, με αφορμή την απόφαση για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, επανέρχεται. Για τις δημοσιογραφικές σαχλαμάρες και υπερβολές. Και σηκώνει τα χέρια ψηλά για την άγνοια
ΜΕΙΟΝ τρεις ο Παναθηναϊκός και ξαναπαίζεται το ματς με τον Ολυμπιακό από το 70′ και μετά. Αν δηλαδή αναστηθεί ο Μακέντα, βγει από τον ποδοσφαιρικό τάφο, περπατήσει και κολλήσει δύο τεμάχια, ίσα βάρκα-ίσα νερά. Μείον τρεις, συν τρεις βαθμοί, μία η άλλη.
Ιδού λοιπόν πώς δικαιώνεται η ταπεινότητά μου, όταν έγραφα στο αμέσως προηγούμενο μπλογκ ποστ, για τους νεκρούς που ποτέ δεν πεθαίνουν. Για το ρεσιτάλ της δημοσιογραφικής σαχλαμάρας. Για να μην πω κάτι χειρότερο.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.