Απίστευτο : Με κόσμο και με άλλον διαιτητή η συνέχεια του ντέρμπι
Η συνέχεια του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα γίνει με κόσμο και με τους ίδιους όρους, μετά την σκανδαλώδη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, όμως δεν είναι απαραίτητο να οριστεί ο ίδιος διαιτητής που σφύριζε την περασμένη Κυριακή. Τι αναφέρει ο ΚΑΠ σε περίπτωση συνέχισης ενός αγώνα
Το πειθαρχικό όργανο της Super League πήρε μια απόφαση – σκάνδαλο, καθώς θα συνεχιστεί κανονικά το ντέρμπι «αιωνίων» από τη στιγμή που διακόπηκε, δηλαδή από το 70ο λεπτό, παρά τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν εντός αλλά και εκτός ΟΑΚΑ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.