Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε τμήμα μιας πεζογέφυρας, αργά σήμερα το απόγευμα, σε ώρα αιχμής στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, το Μουμπάι, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τρεις γυναίκες βρίσκονται μεταξύ των νεκρών, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Μαντζουνάτ Σίντζε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
#SpotVisuals: Two people died, 23 injured when part of a foot over bridge near CSMT station in Mumbai collapsed earlier this evening. (Pic source: NDRF) pic.twitter.com/LjI1qvRqlE
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται ένας εκσκαφέας προκειμένου να απομακρύνει τα συντρίμμια, που εμποδίζουν την κυκλοφορία στον πολυσύχναστο δρόμο στις νότιες συνοικίες του Μουμπάι. Στην περιοχή, έχουν επίσης σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα κι ένα ασθενοφόρο.
Επιπλέον, στο σημείο αναπτύχθηκαν διασώστες της ομοσπονδιακής υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών της Ινδίας, λόγω των φόβων ότι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια.
Η γέφυρα συνδέεται με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μουμπάι, τον σταθμό Chhatrapati Shivaji Terminus, όπου σημειώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση το 2008 και τον χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση δεκάδες χιλιάδες επιβάτες.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πραγματοποιούνταν επισκευαστικές εργασίες στην πεζογέφυρα, η οποία κατέρρευσε γύρω στις 19.30 τοπική ώρα, την ώρα που πλήθος περαστικών τη διέσχιζε κατευθυνόμενοι στον σταθμό Chhatrapati Shivaji.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.