Η Μακάμπι μετά την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στην Ευρωλίγκα. Με την καθοδήγηση του Ελληνα τεχνικού η «ομάδα του λαού» έχει μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης, με τον κόσμο να έχει επιστρέψει μαζικά.
Στο αποψινό (14/3) ματς με την Εφές οι άνθρωποι της Μακάμπι ανακοίνωσαν sold-out στα εισιτήρια, καθώς εξαντλήθηκαν και τα 11.060!
Έτσι όπως γίνεται αντιληπτό η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή» στο γήπεδο καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αναμένεται να κάνουν τα… πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους ώστε να πάρουν μια υπερπολύτιμη νίκη.
Εξάλλου γνωστοί για τη μαζική προσέλευση στο γήπεδο είναι οι οπαδοί και της Ζαλγκίρις. Παρότι φέτος η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τα πάει καθόλου καλά έχοντας χάσει το «τρένο» της πρόκρισης από πολύ νωρίς, εκείνοι συνεχίζουν να στηρίζουν.
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το επίσης αποψινό (14/3) ματς με τη Μπάγερν Μονάχου και θα καταλάβετε τι επικράτησε στη Ζαλγκίριο Αρίνα.
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.