Χωρίς Ρισβάνη στην Τούμπα ο Ατρόμητος
Τις υπηρεσίες του Σπύρου Ρισβάνη θα στερηθεί ο Νταμίρ Κάναντι για το παιχνίδι του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΟΚ (10/3, 17:15)
Χωρίς τον Σπύρο Ρισβάνη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/3, 17:15), αφού ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά θα π΄ρεπει να μείνει εκτός από το επόμενο ματς των Περιστεριωτών.
Θυμίζουμε πως εκτός για τον Ατρόμητο θα παραμείνουν και οι δανεικοί, Ουάρντα και Χατζηισαΐας.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442