Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μείνει πολύ πίσω στην μάχη της κορυφής από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παραμένει… ντέρμπι. Και σε αυτό τον ρυθμό κινούνται όλοι στην Ένωση για το σαββατιάτικο ματς (9/3, 19:30).
Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα του ΟΑΚΑ, ο κόσμος της ΑΕΚ φαίνεται ότι αρχίζει και… ζεσταίνεται, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό.
Οι πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων κινήθηκαν σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια κινητικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν φύγει 5.000. Αύριο, αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και όπως φαίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περίπου 20.000 ΑΕΚτζήδες για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκός, στην τελευταία ευκαιρία της Ενωσης να πάρει ένα μεγάλο ματς φέτος.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Με 24 πόντους του Οσμάν και άλλους 22 του Ναν ο Παναθηναϊκός νίκησε έστω και αγχωτικά τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ με 92-88 και «ανάσανε» βαθμολογικά. Επιστροφή για τον Ματίας Λεσόρ μετά από 291 ημέρες.