Με τις υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο με τον Άρη, ο Γιώργος Δεληζήσης θα σφραγίσει σήμερα τη σχέση του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία εντάχθηκε πέρσι για την προσπάθεια επιστροφής στο φυσικό της χώρο και με τις εμφανίσεις του μέχρι και σήμερα, έφτασε στο ύψιστο προνόμιο του να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της.
Μετά από τις σχετικές διαδικασίες στα διαδικαστικά της σύνταξης των συμβολαίων, σήμερα αναμένονται οι τελικές υπογραφές που θα επεκτείνουν (με βελτιωμένους όρους) τη συνεργασία του Έλληνα στόπερ με τον Άρη ως το καλοκαίρι του 2021.
Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Χουλιάν Κουέστα, που επίσης έχει συμφωνήσει για ανάλογη επέκταση.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.