Κούγιας: «Αποδέχομαι πρόταση εξαγοράς της ΑΕΛ από πρώην διεθνείς»
Μπασινάς Γκούμας, Κυργιάκος και Μόρας ενδέχεται να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας
Γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια που αποκαλύπτει πιθανή πρόταση εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Μπασινά, Γκούμα, Κυργιάκο και Μόρα φιλοξενεί η ιστοσελίδας της ομάδας.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.