Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Μόνο με φέρυ μποτ εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που φθάνουν τα 9 και στο Αιγαίο τοπικά τα 10 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό. Μόνο με φέρυ μποτ εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Βόλος Σποράδες, Κυλλήνη- Ζάκυνθος, Κυλλήνη Κεφαλλονιά, Πρίνος-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου. Κανονικά εκτελούνται επίσης και τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο