Η εξαιρετικά βραχύβια συνεργασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Σωτήρη Δρίκο έλαβε τέλος μέσα σε 47 ημέρες, με το ΤΑΠ ΑΕΚ να ανακοινώνει την επιστροφή του πιστού στρατιώτη Άκη Φλαούνα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τεχνικό κ. Άκη Φλαούνα. Ο κ. Φλαούνας θα είναι ο νέος πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μαζί του θα είναι ως βοηθός προπονητή ο κ. Κώστας Αγγελίδης, που παραμένει στο τεχνικό τιμ.
Ο κ. Φλαούνας επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά έμπρακτα την αγάπη του για την ΑΕΚ, κάνοντας αποδεκτό το κάλεσμα της διοίκησης του Συλλόγου. Ο πιστός στρατιώτης της “Ένωσης” αποτελεί τον μοναδικό τροπαιούχο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, καθώς με εκείνον στο τιμόνι, κατακτήθηκε το League Cup το Φεβρουάριο του 2014, ενώ την ίδια χρονιά οδήγησε την ομάδα στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Φλαούνας, παράλληλα, έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία 2 φορές. Το 2011-12 ανήκε στο τεχνικό τιμ της “Ένωσης” οδηγώντας την από την Β’ Εθνική στην μεγάλη κατηγορία, ενώ την περασμένη σεζόν (2017-18) συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της αήττητης ανόδου στην Volleyleague.
Ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, δήλωσε στο aek.gr:
«Έρχομαι σε μία δύσκολη περιοδο για την ΑΕΚ. Προέρχομαι προπονητικά απο τα σπλάχνα της ομάδας και όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στα δύσκολα. Σε αυτήν την στιγμή δεν περισσεύει κανείς και για αυτό το λόγο καλώ τον κόσμο της ομάδας που αγαπώ και με έχει αγαπήσει και εκείνος, να στηρίξει την προσπάθειά μας”.
Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ εύχονται στον νέο τεχνικό της ομάδας, υγεία και επιτυχίες!
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο