Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται στα παρκέ του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, του προσάπτουν πως δεν είναι ομαδικός και παίζει μόνο για να βελτιώνει τα στατιστικά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2016-17, μιλώντας στην εφημερίδα «Oklahoman», ανέφερε πως δεν τον νοιάζει τι λένε για εκείνον και πως δεν χρειάζεται τη γνώμη κανενός.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Έχω γεννηθεί με ένα πολύ σημαντικό χάρισμα. Έχω την ικανότητα να μην δίνω δεκάρα για όσες ανοησίες λένε για εμένα. Δεν χρειάζομαι κανένα κίνητρο για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν χρειάζομαι κανέναν να μου ασκεί κριτική για να βρω κίνητρο».
Μέχρι στιγμής ο ηγέτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετρά 21,2 πόντους, 11,1 ριμπάουντ και 11,2 ασίστ σε 35,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, έχοντας συμμετάσχει σε 48 παιχνίδια.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.