Άρης : Επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο Λάκι Τζόουνς
Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται και πάλι ο Αμερικανός φόργουορντ
Παρόντος του Λάκι Τζόουνς πραγματοποιούνται από την Πέμπτη (14/2) οι προπονήσεις του Άρη. Ο Αμερικανός φόργουορντ επέστρεψε μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί και μάλιστα προπονήθηκε αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Θυμίζουμε ότι ούτε αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς την Κυριακή (17/2) διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: Παρόντος του Lucky Jones συνεχίζεται από σήμερα (14/02) η προετοιμασία του ΑΡΗ, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο Αμερικανός παίκτης έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, μετέβη από το αεροδρόμιο στο «Nick Galis Hall» και συμμετείχε στη μεσημεριανή προπόνηση, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο (15/02), η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι».
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσαν κάρτες Τεττέη και Καλάμπρια – Σε ποια παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμοι
- Χωρίς Ντόρσεϊ και με… ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442