Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε την ομάδα πως μετά την εμφαντική νίκη επί του Ολυμπιακού θα μοιραστούν έξτρα πριμ, 500.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε την κατάκτηση του κυπέλλου για να γίνει το νταμπλ
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην ολιγόλεπτη συνάντησή του με τους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού τους ευχαρίστησε για το τεράστιο δώρο που του έκαναν, τους ανακοίνωσε και το ποσό των 500.000 ευρώ που θα μοιραστούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως έξτρα πριμ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.