ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι 1-1 στο Γεντί Κουλέ με τον τεχνικό των Περιστεριωτών να κάνει λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ ο υπηρεσιακός τεχνικός των Μελανόλευκων Νίκος Καραμπετάκης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στον ευρύτερο στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά όσα τόνισε ο τεχνικός του Ατρόμητου στην κάμερα της Nova:
«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-1 αλλά δεν το κάναμε ωστόσο είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Καραμπετάκης:
«Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Μετά το πρώτο 20λεπτο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Μας μένει μια πικρία αλλά πρέπει να σταθούμε στην προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μας».
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/2) έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα. - «Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να σκοράρω πολλά γκολ»», τόνισε στις δηλώσεις του.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.