Συνεχίζονται αύριο οι επαφές των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
Στις 10:00 οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για θέματα ενέργειας ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση.
Σύμφωνα επίσης με τον προγραμματισμό, στις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν και επαφές για τις άλλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τα χρηματοπιστωτικά ζητήματα και στις 4:30 το απόγευμα οι συναντήσεις για τα δημοσιονομικά.
Τα κλιμάκια αναμένεται να αναχωρήσουν από την Αθήνα μεθαύριο Παρασκευή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας