Επικός Πρίντεζης για τα τρία δευτερόλεπτα που υπέδειξε η Πάντερ
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού με το γνωστό του χιούμορ έδειξε την διαφορετική του άποψη για την παράβαση που του έδωσε η Γερμανίδα ρεφ στο ματς με την Χίμκι
Το ότι έχει ανεξάντλητο χιούμορ είναι γνωστό. Ο Γιώργος Πρίντεζης φημίζεται για τον εύθυμο χαρακτήρα του και γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις που του προκύπτουν.
Όπως στο παιχνίδι με την Χίμκι, όταν και σε μια φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν εγκλωβισμένος από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τα σπρωξίματα να είναι όλο και εντονότερα.
Η Αν Πάντερ ήταν μπροστά στην φάση χωρίς όμως να καταλογίζει κάποιο υπέρ του φάουλ. Αντιθέτως έδωσε τρία δευτερόλεπτα στον Πρίντεζη με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, όπως και όλος ο κόσμος στο ΣΕΦ να απορεί για την απόφαση της.
Ο Πρίντεζης πάντως σχολίασε μέσω ίνσταγκραμ την Γερμανίδα ρέφερι με εντυπωσιακό τρόπο
Άρης Betsson δέχθηκε 63 πόντους και 113 συνολικά από τη Μανρέσα κι έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα με «κάτω τα χέρια», με τελικό σκορ 113-99 για την 13η αγωνιστική του EuroCup.
Τελικά, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προέκυψε ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας 1-1).
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.