Μετά την Πάρμα και η Σταντάρ Λιέγης διεκδικεί τον Ελ Καντουρί. Μάλιστα οι Βέλγοι φαίνεται πως έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον τους για τον Μαροκινό άσο
Μπορεί στην Ιταλία και στην Πάρμα να το θεωρούν σίγουρο πως ο Ελ Καντουρί θα καταλήξει στην ομάδα τους, όμως από σήμερα στους υποψήφιους μνηστήρες μπήκε και η Σταντάρ Λιέγης.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.