Θεραπεία για Μακέντα, ατομικό οι Κουρμπέλης και Οικονόμου
Προτελευταία προπόνηση πριν από την άδεια Χριστουγέννων για τον Παναθηναϊκό πράσινους, με τρεις παίκτες να μη συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπόνησης του Γιώργου Δώνη
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Παρασκευή οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ ο Κίκο Μακέντα έκανε θεραπεία.
Οι πράσινοι προπονήθηκαν για προτελευταία φορά πριν την άδεια των Χριστουγέννων το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Βαγγέλης Οικονόμου και ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκο Μακέντα θεραπεία και γυμναστήριο. Τη θεραπεία τους συνέχισαν και οι Σέχου και Κότσαρης.
Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση και τουρνουά τριών ομάδων. Για το πρωί του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση πριν την άδεια που θα πάρουν οι παίκτες από τον Δώνη ως και τις 28 Δεκεμβρίου.
Ο ΠΑΟΚ στη σκιά της τραγωδίας στη Ρουμανία φιλοξενείται από τη Λιόν (29/1, 22:00) και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρόμα για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Μπενφίκα στην επική νίκη της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που την έστειλε στην 24άδα του Champions League.