«Ο Αλέξης Τσίπρας μπερδεύει την αγάπη προς την πατρίδα με την τυφλή υπαλληλική υποταγή στον αμερικανοατλαντικό άξονα, την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και τον σφοδρό έρωτά του προς τις ΗΠΑ» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε: «Λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνήσει στο Παλέ ντε Σπορ την «πατριωτική» του ομιλία, τον «ξεφώνισε» ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αποκαλύπτοντας κυνικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί το όχημα για την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και το «ανάχωμα στις κακόβουλες επιδιώξεις της Ρωσίας στα Βαλκάνια»».
Συνεχίζοντας, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως η μεταπολεμική Ελλάδα ήταν πάντοτε υποτελής στις ΗΠΑ και προσέθεσε: «Με τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ένα νέο ποιοτικό άλμα. Μετατράπηκε σε απολύτως άβουλο πιόνι τους και ολόκληρη σε ξέφραγο στρατιωτικό τους οικόπεδο.Ο Αλέξης Τσίπρας με την αποικιοποίηση της χώρας τρέφει την ακροδεξιά σε όλες τις όψεις της και δεν την αντιμετωπίζει. Ο μεταλλαγμένος Τσίπρας έχει τόση σχέση με την Αριστερά που επικαλείται όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας