Ντέρμπι Αιωνίων προέκυψε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (το ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 13/2 στο ΟΑΚΑ) και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση.
«Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά.
Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου», ανέφερε ο Μπλατ στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.
Πρόσθεσε παράλληλα ότι «μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας». Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Κύμη – ΠΑΟΚ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.