Πως θα έμοιαζε το λογότυπο του Facebook την δεκαετία του 80;
Δημιουργώντας γραφικά και κινούμενα σχέδια εμπνευσμένα από αυτό που ο καλλιτέχνης ονομάζει" η μεγαλύτερη δεκαετία στην ιστορία της ανθρωπότητας ", τη δεκαετία του '80.
Ο FuturePunk, δηλαδή ο xxSwagMasterYolo420xx, είναι ένας σχεδιαστής και γραφίστας με πολύχρωμο παρελθόν που έχει δημιουργήσει σχέδια επαγγελματικά από την ηλικία των 18 ετών. Ανακάλυξε το synthwave, το simpsonswave και το vaporwave το 2016 μετά από μια γρίπη, που τον ταλαιπώρησε μέρες και τον καθήλωσε στο κρεβάτι, χωρίς να κάμψει την φαντασία του και έκτοτε «οδήγησε το ρετρό κύμα».
Δημιουργώντας γραφικά και κινούμενα σχέδια εμπνευσμένα από αυτό που ο καλλιτέχνης ονομάζει « η μεγαλύτερη δεκαετία στην ιστορία της ανθρωπότητας », τη δεκαετία του ’80.
Για ένα από τα τελευταία του έργα, δημιούργησε μια σειρά λογοτύπων από διάφορες δημοφιλείς εταιρείες για να δείξει τι θα έμοιαζαν αν δημιουργήθηκαν στη δεκαετία του ’80. Από το Netflix έως το Amazon – τα φώτα νέον και τα παστέλ χρώματα είναι μια πραγματική έκρηξη από το παρελθόν.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας