Ο Έλληνας μέσος ξεκαθαρίζει το τοπίο για την επίμαχη φάση στις καθυστερήσεις του ματς με τον Παναθηναϊκό μέσω δήλωσής του, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Άρη.
Ο Μανώλης Σιώπης με σημερινή (03/12) δήλωσή του, που δημοσιεύτηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Άρη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τη σύγχυση που δημιουργήθηκε από παρερμηνεία των όσων είπε σε τηλεοπτική εκπομπή. Όπως διευκρινίζει ο Έλληνας μέσος των κίτρινων, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι υπέπεσε σε πέναλτι στην επίμαχη φάση του χτεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.