Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Μονακό να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Νασρ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, την Κυριακή ο Πορτογάλος αναμένεται στο Ντουμπάι, για να ολοκληρωθεί η πρόσληψή του από την Αλ Νασρ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί ο… γάμος.
Ο Ζαρντίμ βγαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ευρώπης, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για ενάμιση χρόνο. Στην Αλ Νασρ αγωνίζονται ο Μαροκινός Νορντίν Αμραμπάτ, αλλά και ο Αχμέντ Μούσα, που είχε αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λέστερ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.