Στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου και εκτός Αργεντινής το Ρίβερ – Μπόκα
Τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα οδήγησαν την Conmebol στην απόφαση για... μετακόμιση του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες εκτός Αργεντινής, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς
Μετά από συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, ο επικεφαλής της Conmebol, Αλεχάνδρο Ντομίνγκες, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την κοινή γραμμή για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.