Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 για να παρακολουθήσουν δια ζώσης αγώνες του Mουντιάλ, θα πρέπει να ξεχάσουν το αλκοόλ και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Βάσει της νομοθεσίας του Κατάρ, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο, ενώ όποιος συλληφθεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, θα υποστεί κυρώσεις. Επιπλέον, απαγορευμένα είναι και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, ενώ δεν επιτρέπεται ένα ζευγάρι να έχει ιδιαίτερη οικειότητα σε δημόσια θέα, δηλαδή ένα φιλί ή μια αγκαλιά μπορούν να γίνουν αιτία για μπερδέματα με την αστυνομία.
Περιορισμοί υπάρχουν και στο ντύσιμο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αφού απαιτείται σεμνότητα. Για παράδειγμα, οι γυναίκες πρέπει να έχουν υποχρεωτικά καλυμμένους τους ώμους τους.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.