Πρίγιοβιτς: Σκόραρε με τη Σερβία ύστερα από 408 μέρες
Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ σκόραρε και με τη φανέλα της Σερβίας κόντρα στη Λιθουανία τερματίζοντας την επιθετική… ξηρασία με το εθνόσημο που κράτησε για έναν και πλέον χρόνο
Οι 408 ημέρες μακριά από τα γκολ ήταν πάρα πολλές για έναν επιθετικό όπως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τόσο καιρό είχε να σκοράρει φορώντας τη φανέλα της Σερβίας, με το τελευταίο του γκολ να καταγράφεται στις 8/10/2017, όταν έδωσε στη χώρα του τη νίκη επί της Γεωργίας και την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Ο Πρίγιοβιτς μπήκε ως αλλαγή (46′) στο ματς κόντρα στους Λιθουανούς (20/11, 4-1) και χρειάστηκε μόλις 26’ για να βάλει το τρίτο γκολ των Σέρβων με εξαιρετική κεφαλιά.
Ο Άγιαξ ενώνει ξανά τα επίθετα Ιμπραΐμοβιτς και Φαν ντερ Φάαρτ, αυτή τη φορά χωρίς ρήξεις, αλλά με συνεργασία και νέο νόημα στο παλιό ποδοσφαιρικό ρήγμα.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα βραβεύει τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα διαιτητή της χρονιάς που θα βγαίνει από λίστα πέντε υποψηφίων, όμως στην Ελλάδα κρύβουν τις βαθμολογίες