Πλήγμα για την Ελπίδων: Νοκ άουτ από το μπαράζ με Αυστρία ο Τσιμίκας
Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα θα αναζητήσει η Εθνική Ελπίδων την ανατροπή στο σημερινό δεύτερο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Αυστρία (20:00, NV Arena - St Polten) με φόντο την τελική φάση του Euro 2019
Δίχως τη συνδρομή του Κώστα Τσιμικά θα κυνηγήσει την πρόκριση (που προϋποθέτει ανατροπή δεδομένων) στα τελικά του Euro 2019 η Εθνική Ελπίδων.
Ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, συνεπώς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη για το αποψινό παιχνίδι με την Αυστρία (20:00, NV Arena – St Polten).
Αντιθέτως ο Ευθύμης Κουλούρης θα αγωνιστεί κανονικά, αφού ενσωματώθηκε στην αποστολή των Ελπίδων. μετά τις υποχρεώσεις του με τους Άνδρες.
Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα μπαράζ που φιλοξενήθηκε στην Τούμπα η Αυστρία νίκησε 0-1 και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η Γαλανόλευκη καλείται πλέον να ανατρέψει τα δεδομένα για να βρεθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.