Κόντρα στους φορμαρισμένους Μπλέιζερς, οι υπό αμφισβήτηση Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη στο Πορτλαντ με 114-110 και να «ανέβουν» πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι εναλλαγές του σκορ ήταν αρκετές, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατότερα και ξεκίνησαν να χτίζουν μια διαφορά που έφτασε τους 10 πόντους.
Σύντομα οι νεανικοί Λέικερς επέστρεψαν στο παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν μπροστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και ξέφυγαν στο σκορ ακόμη και με 20. Αν και το Πόρτλαντ μείωσε τη διαφορά, δεν είχε αρκετό χρόνο για να πραγματοποιήσει νέα ανατροπή και τελικά γνώρισε την ήττα με 114-110.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι καθοριστικός για την ομάδα του, τελειώνοντας με 28 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ και ο Ράζον Ρόντο προσέφερε πολλά (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ).
Το δίδυμο Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ σημείωσε συνολικά 60 πόντους (30 έκαστος), ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.