Οποιος διαβάσει με προσοχή τον κανονισμό που έχει ήδη δημοσιευτεί από το 10.gr αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι αυτονόητη η αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Πρώτο, διότι δεν αναφέρεται ρητά και δεύτερο γιατί βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου και υπάρχει βαθμολογία.
Εν αρχή είναι ο κανονισμός. Εφόσον η αστυνομία «στολίσει» τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο Παμπελοπονησιακό η τιμωρία θα πέσει και θα είναι βαριά. Σκληρός νόμος αλλά νόμος. Αν η αστυνομία στην έκθεσή της γράψει για βιαιοπραγίες και τραυματισμό το πουλάκι έχει πετάξει. Αυτό είναι δουλειά των Πειθαρχικών Οργάνων του Ποδοσφαίρου.
Δουλειά κάποιων άλλων είναι να διερευνήσουν τα πραγματικά περιστατικά κάτω από τα οποία η αστυνομία, δηλαδή τα ΜΑΤ, βρέθηκαν στις εξέδρες. Τι είναι αυτό που προκάλεσε την επέμβασή τους και κρίθηκε αναγκαίο αντί για δυο-τρεις αστυνομικούς που θα μπορούσαν να χωρίσουν τους διαπληκτιζόμενους ήταν απαραίτητη η παρουσία των ΜΑΤ με τα γκλοπ ανά χείρας να πίπτουν στους ώμους δικαίων και αδίκων.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!