Τον διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγκι αναζητεί η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και οι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν ανοικτά υπέρ του Ζινεντίν Ζιντάν.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ οι παίκτες έσπευσαν να ζητήσουν την επιστροφή του Ζιζού στην ομάδα. Παρά την επιθυμία τους πάντως αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες, αφού δεν προκύπτει διάθεση επανασύνδεσης ούτε από την πλευρά Ζιντάν ούτε από αυτή του Πέρεθ.
Την ίδια ώρα οι περιπτώσεις των Αντόνιο Κόντε και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θεωρούνται δύσκολες, ενώ ο Σολάρι δεν φαίνεται να πείθει για να αναλάβει τη Βασίλισσα.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτές είναι οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις (19/3, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.