Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 5χρονου κοριτσιού.
Ο κατηγορούμενος πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου για να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Στο δικαστικό μέγαρο βρισκόταν και η μητέρα του η οποία στο άκουσμα της απόφασης κατέρρευσε.
Κοκκινίλες και πρηξίματα
Η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού διαπίστωσε ασυνήθιστες κοκκινίλες και πρηξίματα στο σώμα του παιδιού. Οταν άρχισε να ρωτά το κοριτσάκι εκείνο της εκμυστηρεύτηκε τα περίεργα «παιχνίδια» που την έβαζε ο φερόμενος ως δράστης «να παίζει» μαζί του.
Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη.
Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας Ηρακλείου του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας