Καβάλα: 13 μετανάστες τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή οχήματος
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Γαληψού του Δήμου Παγγαίου, όταν το ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δώδεκα μετανάστες εξετράπη της πορείας του, στη συνέχεια ανετράπη και τυλίχτηκε στις φλόγες
Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μεταφέρθηκαν δώδεκα μετανάστες και ο οδηγός διακινητής ενός οχήματος, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν λίγο πριν τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι. Από τους συνολικά δεκατρείς επιβαίνοντες οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Γαληψού του Δήμου Παγγαίου, όταν το ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δώδεκα μετανάστες εξετράπη της πορείας του, στη συνέχεια ανετράπη και τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δε σταμάτησε νωρίτερα σε σήμα των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Λόγω της μεγάλης ταχύτατος που ανέπτυξε ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και λίγο αργότερα να πάρει φωτιά.
Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών και των αντρών της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα όλοι οι μετανάστες μαζί με τον οδηγό και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Οι δώδεκα μετανάστες είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κυρίως υπήκοοι Πακιστάν και Σομαλίας, ενώ μεταξύ αυτών υπάρχει μία γυναίκα κι ένα παιδί.
- Η FIFA φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στο οφσάιντ
- Βουλή: Εγκρίθηκε η σύσταση διακομματικής επιτροπή για τον αγροτικό τομέα
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μετά την 5άρα από την Μπαρτσελόνα
- Τροχαίο: Νεκρός ο ένας οδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη σύγκρουση φορτηγών στη λεωφόρο Κηφισού
- Στο κόκκινο ο Κηφισός: Μποτιλιάρισμα από Κηφισιά έως Ιερά Οδό – Αγγίζει τα 16 χιλιόμετρα
- ΦΠΑ: Νέο καθεστώς στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές – Ποιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται
- Έγινε ανταλλαγή ο Τρέι Γιανγκ – Αποχώρησε από τους Χοκς μετά από 8 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442