Σήμερα, Πέμπτη (18/10) εκδικάστηκε η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της ποινής των 28.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου, λόγω των δηλώσεων του σε ρουμάνικα ΜΜΕ.
Ο νομικός Λάμπρος Μπίρδας εκπροσώπησε την πλευρά του δικέφαλου του Βορρά και κατέθεσε ένσταση απαράδεκτης δίωξης η οποία ασκήθηκε μετά από δημοσιεύματα του Τύπου. Επικαλέστηκε το άρθρο 20α του πειθαρχικού κώδικα, «όπου προσδιορίζεται ο τρόπος με τον οποίο επιλαμβάνεται μίας υπόθεσης η πειθαρχική επιτροπή» για δυσφημιστικές δηλώσεις. Δηλαδή, με καταγγελία από τον θιγόμενο, από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ (σ.σ. η οποία ακόμη δεν έχει συσταθεί) ή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.
«Είπε ότι κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο. Δεν είπε, “κύριε, εσύ με έκλεψες”» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπίρδας
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Euroleague υποδεχόμενος την Παρί στο ΟΑΚΑ με στόχο να ξεκινήσει την… αντεπίθεσή του στη διοργάνωση, μετά την ήττα από τη Φενέρ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.