Το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για ανανέωση, ο Πορτογάλος χαφ θα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί. Και ήδη φαίνεται να έχουν προκύψει αρκετοί «μνηστήρες» μεταξύ των οποίων και η Μπέτις.
O Ολυμπιακός «άγγιξε» το 0-1 στο 19ο λεπτό του ντέρμπι της Φιλαδέλφειας, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στρακόσα κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση στο κοντινό που έκανε ο Ροντινέι.
Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό μετά το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά πάντων στην ομάδα, ως αντίδραση στην ήττα των «πρασίνων» από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Συγκίνηση, δάκρυα και έντονα φορτισμένες στιγμές στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ τίμησε τους επτά οπαδούς του που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο δικέφαλος νίκησε με 4-1 τον Πανσερραϊκό.