Τα δάκρυα του Τζάστιν Μπίμπερ για την κατάρρευση της Σελίνα Γκόμεζ
Απαρηγόρητος ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας
Το βράδυ της Τετάρτης το TMZ δημοσίευσε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Σελίνα Γκόμεζ εισήλθε για θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από «συναισθηματική κατάρρευση» που σχετίζεται με τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Λίγο αργότερα, ο σούπερ σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, πρώην σύντροφος της Γκόμεζ εθεάθη να πηγαίνει στην εκκλησία, όπως συχνά κάνει τις Τετάρτες.
Φαινόταν απεγνωσμένος και έξω από την εκκλησία τον αγκάλιαζαν και τον παρηγορούσαν φίλοι του. Η σύζυγός του Χέιλι Μπάλντγουιν, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, δεν εμφανίστηκε στις φωτογραφίες.
https://youtu.be/Ni4NNMgy4z0
Μία μέρα αργότερα ο Τζάστιν Μπίμπερ εθεάθη να κλαίει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μαζί με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους έφευγαν από την κατοικία πάστορα και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του αναρωτιούνται αν έκλαιγε λόγω της κατάστασης της Γκόμεζ.
«Ο Τζάστιν θα νοιάζεται πάντα για τη Σελίνα» ανέφερε πηγή, που είναι κοντά στον τραγουδιστή, στο περιοδικό People. «Είναι δύσκολο να ακούει ότι δεν είναι καλά. Και οι δύο έδιναν τις δικές τους μάχες και ο Τζάστιν ήταν πάντα πολύ συμπονετικός με τη Σελίνα. Θέλει το καλύτερο για αυτήν. Θέλει να είναι ευτυχισμένη και υγιής» πρόσθεσε.
Η Σελίνα Γκόμεζ υποβάλλεται σε θεραπεία μετά από «συναισθηματική κατάρρευση» ενώ νοσηλευόταν ήδη στο νοσοκομείο, ανέφερε πηγή στο περιοδικό.
Η τραγουδίστρια φέρεται να υπέστη «κρίση πανικού» κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισαγωγής της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες – έχει χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, συνήθης ανεπιθύμητη παρενέργεια σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού – και «συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αναζητήσει πρόσθετη βοήθεια για τα συναισθηματικά θέματα. Περιβάλλεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο και έχει μεγάλη υποστήριξη. Είναι καλύτερα» υποστήριξε.
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442