Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Θεραπεία Μουνιέ και Γιόχανσον, ατομικό ο Κάτσε

Θεραπεία Μουνιέ και Γιόχανσον, ατομικό ο Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Τρίτη για το Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήγαν το πρωί της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση, καθώς σε δύο ημέρες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Αγρινίου για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά., Αντίθετα οι Άντονι Μουνιέ και Ματίας Γιόχανσον συνέχισαν τη θεραπεία, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Έργκους Κάτσε.

Οι «πράσινοι» ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο, όπου έχει οριστεί πρωινή προπόνηση, λίγο πριν από την αναχώρηση για το Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο