Με εκτός έδρας νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου και πλέον θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση ως γηπεδούχοι τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Οι Αχαιοί (που μετέχουν στον 5ο όμιλο μαζί με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό) επικράτησαν 1-0 του Άρη Αβάτου (ομάδα Γ’ Εθνικής) στην Ξάνθη με το γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη στο 50′.
Στο ματς του 8ου γκρουπ ο Απόλλων Πόντου κέρδισε 1-0 τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο Στάδιο με σκόρερ τον Τάσο Δημητριάδη στο 58′. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται Λάρισα και Πανιώνιος, των οποίων το παιχνίδι έχει μετατεθεί στις 3 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου (στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ):
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η τουρκική δικαιοσύνη συνεχίζει να ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας αποφάσεις για προφυλάκιση ακόμα και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.
Ο Ολυμπιακός Κ19 δεν τα κατάφερε στην Αστάνα, ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League και περιμένει τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να μάθει αν θα βρεθει στα νοκ-άουτ.