Το βραβείο «The best» της FIFA κέρδισε ο Λούκας Μόντριτς καταφέρνοντας να σπάσει την κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2018 εισέπραξε αναγνώριση και ανάμεσα στους ανθρώπους του χώρου που έσπευσαν να τον συγχαρούν είναι και ο συμπαίκτης του στην Εθνική Κροατίας Μάρκο Λιβάγια.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ πόσταρε μία φωτογραφία του Μόντριτς από την εκδήλωση και έγραψε στο Instagram: «Ο καλύτερος. Συγχαρητήρια αρχηγέ…».
Σημειωτέον ο Μόντριτς είχε συμβολή στην πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης προς την κατάκτηση ενός ακόμα Champions League, ενώ κατάφερε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας να φτάσει μέχρι τον τελικό με την Εθνική Κροατίας.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.