Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, και, όπως είπε ο ίδιος στη «Βεργίνα Τηλεόραση», αύριο Tετάρτη θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Ο κ. Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φωκάς είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα όταν ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τον ίδιο να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του κοινοβουλίου σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εκφράσει ομόφωνα την αποδοκιμασία της στο γεγονός αλλά έλαβε υπόψη τη συγγνώμη που ζήτησε ο βουλευτής και δεν του επιβλήθηκε μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.